אימון אירובי (שחיה) לאחר משקולות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/12/2014 | 14:52 | מאת: משה

שלום, אני בן 37 בריא בד"כ בגובה של 1.78 ובעל משקל של כ 89 ק"ג. אני מתאמן כ 3 פעמים בחדר כושר ועם סיום האימון (לאחר מנוחה קלה) ממשיך לאימון שחיה של כ 20 בריכות (500 מטר) שנמשך 15 דקות. האם זה מינון נכון? האם נכון להתאמן אימון אירובי כזה לאחר אימון כוח כאשר מטרתי הראשית להפחית משקל . מה אתם ממליצים לעשות?

משה שלום, כן זה בהחלט אפשרי. לגבי מטרתך - הורדת משקל, בכדי לעשות זאת עליך להיות בגרעון קלורי ולכן יש צורך בתכנית תזונה - ללא גרעון קלורי הסיכוי להורדת משקל אפסי. לגבי סדר האימונים כפי שציינתי בהחלט אפשרי, אישית הייתי מעדיף להפריד את אימוני הכוח מהאירובי, אם זה ריאלי מבחנת לוחות זמנים נסה זאת אם לא המשך במתקונת הנוכחית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה