פיתוח גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/12/2014 | 13:58 | מאת: חיים אברמוביץ'

צהריים טובים , מומחה , אני בן 20 גובה 71 משקל 70. ורוצה להעלות במסת השריר וליהיות עם גוף יותר שרירי. אשאל אותך שאלה קטנה. : אני בכל יום בכל ערב בשעה 5 עושה הליכה של 6 קמ , עם כמה וכמה אנשים עד לשעה 6 וחצי. אז אני הולך לפארק ספורט , מתאמן וחוזר הביתה. ככה כבר חודשיים, ויש די שיפור. עכשיו השאלה שלי היא מה עוד כדאי לעשות כדי להעלות במסת השריר ולפתח עוד את גופי . תודה רבה וחג שמח !!!! :)

חיים שלום, בכדי להלעות מסת שריר עליך להכנס לאימוני כוח ובתוספת תכנית תזונה מתאימה. אימוני הכוח רצוי שיעשו 3 פעמים בשבוע בהפרשים של 48 שעות מנוחה בין אימון לאימון. רצוי בליווי של מאמן כושר מוסמך. כך גם לגבי תכנית התזונה רצוי שתלווה בהתיעצות עם תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה