שילוב אימונים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/12/2014 | 07:58 | מאת: עמרי

שלום מומחה , אני בן 20 שוקל 70 קילו גובה 1.76 , אני עושה אימון משקולות עם מוט שנקרא 5x5 על מנת לעלות עוד במשקל ובמסת שריר את האימון אני מבצע 3 פעמים בשבוע , רציתי לדעת אם זה בסדר להוסיף עוד 2-3 אימוני משקל גוף בשאר הימים?

עמרי שלום, לא, לא מומלץ להוסיף אימוני כוח כולל אימוני משקל גוף. חשוב להבין שהשרירי חייב את 48 שעות המנוחה בו הוא בעצם נמצא בתהליך הגדילה. ללא קשר יש להתייחס גם לתזונתך. מקווה שאתה עושה זאת בהתייעצות עם ייעוץ מקצועי. בהצלחה אורי

14/12/2014 | 23:31 | מאת: עמרי

תודה רבה על העינותך ,לגבי התזונה שלי, אני מקפיד לאכול אוכל בריא בכל זמן נתון וגם מנסה לשלב כמה שיותר חלבון, אבל למרות אני חושב שהיא עדיין לקוייה , אם תוכל להגיד לי לאן לפנות לגבי העניין שייתנו לי תפריט מותאם זה יהיה מעולה!

עמרי שלום, חפש באזור מגוריך תזונאי/ת ספורט, שיבנה לך תכנית תזונה התואמת את מטרותיך ואימוניך. או לחלופין כתוב את אזור מגוריך ואנסה להפנותך לאחד כזה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה