חיטוב במתח

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/12/2014 | 19:53 | מאת: עמית דנוצה

שלום. אני בגיל 16 , נער בריא וחזק. יש לי בעייה קצת בתרגילי כוח, ובעיקר במתח.... השאלה היא איך אני משפר את יכולותיי במתח ולהמשיך לחטב את גופי. תודה אורי.

עמית שלום, אין קשר בין חיטוב לתרגיל ספציפי כזה או אחר. חיטוב משמעו הורדת % שומן, זאת עושים באמצעות גירעון קלורי. ללא קשר בכדי להתחזק/ להעלות מסת שריר יש לבצע תרגילי כוח וגם הקפדה על תזונה. לשאלתך - בכדי לשפר מתח יש לעשות מתח, לא ציינת כמה חזרות אתה מצליח לעשות. כך גם בשאר תרגילי הכוח שאתה עושה ואיזה, פרט ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה