מעוניינת לדעת איך אפשר לרדת במשקל.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/12/2014 | 21:06 | מאת: שי

ערב טוב. אני ממש עוד מעט בת 50 עושה כושר באופן קבוע..רכיבה באוםניים..חדר כושר מתאמנת אימוני כוח וארובי אך לא מצליחה לרדת במשקל מה עליי לעשות?מה אני עושה לא נכון?

שי שלום, במעל 90% מהכשלים בהורדת % שומן או משקל הסיבה נעוצה בתכנית התזונה. לפיכך ממליץ בחום להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט, קבלי תכנית תזונה והיצמדי אליה באדיקות . פעילות גופנית לבדה אינה מספקת להשגת מטרתך. בהצלחה אורי

17/12/2014 | 10:54 | מאת: דקלה

ממליצה לך לפחות פעם אחת ללכת לתזונאית כי היא יכולה להגיד לך כמה ומה לאכול בהתאם לצרכים שלך ובתהאם לכמה קלוריות את שורפת. זה יכול ממש לעזור לך. אני הלכתי למרות שבהתחלה לא רציתי והיא עשתה לי תפריט ועכשיו קל לי יותר להבין מה אני יכולה כמה ומתי. היא גם יעצה לי תוסף תזונה טונלין שיש בסולגאר למשל כי הוא עוזר בשירפת שומנים. זה יותר קל ככה כשיש סדר

21/12/2014 | 12:09 | מאת: שי

תודה חברים אנסה ואדווח בהמשך..

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה