כאבים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/11/2014 | 23:38 | מאת: adi

שלום אורי. ראיתי פה מספר שאלות על הופעת כאבים מסוגים שונים. לפי דעתי הלא מקצועית הכאבים הם תגובה של הגוף לנזק שכבר נעשה. הנזק יכול להיות גם מאימון יתר. האם לא מומלץ לכל הפחות להוריד אימונים (אם לא מנוחה מוחלטת) עד לפנייה לעזרה רפואית מוסמכת? כמו אורטופד/רופא ספורט? אני הורדתי אימוני משקולות בגלל כאבים בכתפיים.

שלום, אכן כאב הוא תגובת הגוף לסוג של נזק קל או קשה. עם זאת לא תמיד יש צורך בהפסקת האימונים. לגבי אימון יתר - לא תמיד יש כאבים באימון יתר ואכן יש הגיון בהפחתת האימונים במקרה זה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה