מתח/מקבילים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/11/2014 | 21:57 | מאת: גל

שלום, לא מצליח לבצע מתח ומקבילים. איך מתחילים כדי לשפר את זה? האם יש תרגילים שיכולים לעזור לי להתחלה? כי אם אני לא עולה אפילו אחד איך אני יישתפר?

גל שלום, עליך להשתמש בעזרה בכדי לייצר מספר חזרות. העזרה יכולה להיות מהגבהה כגון כיסא / ספסל עליו אתה מניח את הרגל ונעזר ברגל לעלות, כמובן שיש להשאיר עומס על הזרועות ולחוש את מינון הדחיפה של הרגל. אופציה נוספת היא שימוש בגומיות חזקות ( אלו גומיות באורך של כ 1 מטר סגורות) אותן קושרים על המתח מכניסים את כף הרגל לגומייה בדריכה מה שיוצר מתיחה של הגומייה והיא תסיע לך להתרומם. יש להתאים את אורך הגומייה . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה