כאבים בגב תחתון בגלל פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/11/2014 | 11:22 | מאת: נגה

היי, עשיתי אתמול תרגיל בפילאטיס מכשירים והיינו צריכים להרים את הרגליים ולתפוס אותם ברצועות כשהרמתי את רגל שמאל הרגשתי כאב חזק בגב התחתון בצד שמאל. אחרי מקלחת חמה זה עבר. עכשיו וגם בלילה כל הגב התחתון כואב לי מאוד וקשה לי לשבת.יש לי שיעור נוסף מחר האם כדאי ללכת לשיעור הוא משולב עם TRX?

נגה שלום, נכון לעכשוו ממליץ לוותר על האימון. נסי מעט הליכה בשילוב של תרגילי תנועה בשכיבה כגון גלגול אגן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה