ריצה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/11/2014 | 13:22 | מאת: ירין שם טוב

אורי שלום. אני בן 23 ואישתי רוצה בכל יום שישי בערב לעשות ריצות ופעילויות כאלה.... אבל הבעייה זה העצלנות .. אני די עצלן בכל דבר אבל בסופו של דבר אני תמיד עושה .... הבעייה היא שאני רוצה להעיף את העצלנות שלי ולעבור לריצות ופעילויות .... אבל איך עליי לעשות זאת?,

ירין שלום, אכן הבעיה המרכזית של מרבית האנשים היא יכולת ההתמדה בפעילות גופנית. לצערי אין לנו פתרונות קסם לבעיה זו. יחד עם זאת ישנם מתאמנים רבים העושים זאת. מספר עצות: 1. לבחור בסוג פעילות אותו אוהבים יותר מהשאר. 2. רצוי שהפעילות תהיה נגישה - לדוגמא עם אוהבים לשחות אבל הבריכה רחוקה וההתנהלות אליה מורכבת, הסיכוי להתמיד בכך קלוש יותר. 3. לזהות אם יש העדפה לפעילות קבוצתית או כבודד ולבחור בהתאם. 4. להכניס את הפעילות הגופנית ללוחות הזמנים - זה צריך להיות רשום!!! לשאלתך איך להתחיל - בלינק המצורף תחת כותרת "חדר כושר מקוון" תמצא מידע רב בנושא, במידה ויהיו לך עוד שאלות לאחר קריאתו אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה