חוות דעת על אלפטיקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/11/2014 | 22:40 | מאת: טלי

הי. ברצוני לקנות דגם hi-tek e2000 ראיתי במגה ספורט עודפים ב2400 במקום 3500 שח. אנו בני משפחה במשקל 70-110 גילאי 15-40. מה דעתך על מכשיר זה. אודה על תשובתך

טלי שלום, לפני שאענה חשוב שתהיו מודעים לכך שמעל 95% מאלו שקונים ציוד כושר ביתי זונחים אותו לאחר כ 3 חודשים, לכן המלצתי היא לרכוש מנוי בחדר כושר. לשאלתך - יש להתייחס למספר פרמטרים: 1. משקל האדם - לרוב המכשירים מצוין מהו משקל הנשיאה של המכשיר, המלצתי היא להעלות ב 20% פרמטר זה, הסיבה לכך שככל שהמכשיר עמיד יותר הוא שקט יותר. 2. גלגל תנופה- עדיף שגלגל התנופה ימוקם בחלקו האחורי של המכשיר ולא בחלקו הקדמי. 3. התנגדות - ההמלצה היא להתנגדות מגנטית ולא מכנית. 4. אורך צעד - אורך הצעד שונה מאדם לאדם בגלל גובהו, לכן מומלץ ללכת לכיוון שאורך הצעד במכשיר יהיה 48 ס"מ, לא פחות. בהצלחה אורי

04/11/2014 | 12:15 | מאת: טלי

הגלגל תנופה 8 קילו מגנטי אחורי משקל מרבי 120 קילו אורך צעד 36 ס"מ. אנחנו דתיים לכן אין אפשרות לחדר כושר בגלל צניעות. אשמח לקבל ממך דגם מדוייק שאתה חושב שיתאים. ואיפה אפשר לקנות.אנחנו מהקריות. הסכום המירבי להשקעה 4000 שח.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה