הורדת שריר והוספת שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/10/2014 | 21:32 | מאת: ליאב בן - שושן

שלום אורי/אילנית. שמי ליאב ואני בן 24 ומתחיל ליהיות לי קצת שומנים בגוף, והספורט לא עוזר ממש , ואני אוכל לא מעט סוכר, אבל עושה אחרי זה ספורט, כגון: כדורגל, כדורסל, ריצות וגם קצת איגרוף, השומן שלי לא ככ יורד והמשקל שלי עולה קצת מרגע לרגע.... יש מצב אוליי לשפר את הספורט או לאכול פחות סוכר?? תודה.

ליאב שלום, המפתח להורדת משקל/ שומן הוא ביצירת גרעון קלורי, זאת מומלץ לעשות בשילוב של תכנית תזונה ופעילות גופנית. אבל הדגש חייב להיות בתזונה. עליך ליצור גרעון קלורי - ספורט בלבד אינו מספיק לכך. ממליץ שתתייעץ עם תזונאי/ת באזור מגוריך שיבנה לך תכנית תזונה ואני בטוח שתראה תוצאות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה