הליכה ורכיבת אופניים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/10/2014 | 16:56 | מאת: אליעזר

א.נ. אני בגיל מתקדם, רזה, שוחה 30-20 דקות 6 פעמים בשבוע, ומתעמל בקבוצה 6 פעמים בשבוע. אני גם מטייל עם כלב (אך זו אינה פ"ג "ממשית"). עומדות לרשותי 20-15 דקות ביום לפ"ג - הליכה או רכיבת אופניים. מה עדיף, לדעתך, מבחינה בריאותית כללית? בברכה, אליעזר

אליעזר שלום, לא ברור מתיאורך מהי הפעילות שאתה עושה בהתעמלות הקבוצתית. פרט יותר ואשמח לחזור אליך.

24/10/2014 | 10:43 | מאת: אליעזר

אורי שלום רב, לשאלתך, אני עושה פעמיים (בשבוע) פילאטיס, פעמיים התעמלות מים ופעמיים התעמלות על מזרן + בעמידה (מתיחות, לרוב עם גומיות, מקל או משקולות של 1 ק"ג וכדומה). מקווה שזה עונה לשאלתך ואשמח לתשובתך. שבת שלום. אליעזר

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה