להתחיל כושר גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/10/2014 | 21:48 | מאת: משה

שלום, אני בן 36 בריא בד"כ מעוניין להתחיל לעשות כושר גופני לשפר סיבולת לב ריאה. אני עובד הרבה שעות ואן לי כל כך הרבה זמן פנוי לכן חשבתי על אימון ביתי באופני כושר. השאלה כיצד מתחילים ? הבנתי שהחשוב לעלות דופק? מה המדדים? האם יש טבלת ערכים לדופק? כמה זמן צריך לעשות אימון? איך יודעים מתי עוברים שלב ? אשמח להכוונה. תודה

משה שלום, בלינק המצורף, תחת כותרת "חדר כושר מקוון" - " סבולת לב ריאה" תמצא הנחיות מדויקות כיצד להתחיל. עיין בהם. במידה ויהיו לך שאלות לאחר הקריאה אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il בהצלחה אורי

19/10/2014 | 07:18 | מאת: משה

תודה על הקישור. בהחלט מידע טוב. ראיתי התייחסות בסיבולת לב ריאה להליכה ואני מתכוון לעבוד באופני כושר, כיצד לבנות א האימונים ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה