כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/10/2014 | 10:57 | מאת: מיקה

שלום רב, לפני כחודש התחלתי אימוני TRX. אני מתאמנת פעמיים בשבוע, במשך שעה כל אימון. מדובר בהסתגלות לספורט לאחר תקופה ארוכה שלא עשיתי (לידות). שלשום החלו לי כאבי שרירים ברגליים, לא כאב שדומה לשריר שנתפס, אלא יותר כאב פנימי במהלך כל שעות היום, מזכיר לי קצת "כאבי גדילה". זה מציק לי מאד עד כדי כך שאני לוקחת אקמול כדי להקל על הכאב. חשוב לי מאד להמשיך ולהתמיד באימונים, השאלה האם זה קשור לזה לדעתך ? האם הגוף מסתגל פשוט לכושר ? יש לציין כי בשיעורים הראשונים באופן טבעי נתפסו לי השרירים ולאחר מכן כבר לא. תודה!

12/10/2014 | 10:58 | מאת: מיקה

שאלה נוספת בנושא.. בהנחה שהאימון הוא יעיל, אחרי כמה זמן אתה צופה שניתן לראות תוצאות על הגוף ? מדובר בספורט היחידי שאני עושה. חוץ מלגדל 2 פעוטים קטנים..

מיקה שלום, מקור הכאב אינו ברור. מתיאורך לא מדובר בהתכווצות שרירים אלא בכאב "אחר" , במידה ואינו עובר יש לבדוק זאת עם גורם רפואי. לשאלתך - זמן עד ראיית תוצאות. לא הגדרת מה כוונתך בתוצאות: שיפור כושר אירובי, הרזיה, חיזוק... פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

14/10/2014 | 20:17 | מאת: מיקה

בינתיים שמתי לב שהכאב עובר בזמן אימון כלומר כשהוא מתחמם הכאב עובר בעצם. לגבי התוצאה, הכוונה בחיטוב הגוף. תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה