כוח

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/10/2014 | 12:49 | מאת: שלמה גז

שלום, דוקטור/מאמן. אני בן 13 וחודש , ואספר לך על בעייה עיקרית שלי. אני מגיל קטן התחלתי להתאמן , ואז הפסקתי כי אמרו לי שזה עוצר את הגדילה, אז הפסקתי לחמש שנים . וכיום, אני תמיד מנסה לעשות ספורט, אבל פתאום תוקפת אותי מתקפת העצלנות (שבה אני אומר בלב:טוב נו אוליי בלילה או עוד כמה שעות, ואני בסוף לא עושה את זה , וזה ככה כבר חודש) ואני חייב להתאמן . יש לי אופניים חשמליים וזה לא ככ ספורט, ואני יודע אתזה. עכשיו השאלה שלי היא מה כדאי לי לעשות בשביל ליהיות פחות עצלן , ולהתחיל להתאמן? תודה.

שלמה שלום, אם הייתי יודע לענות על שאלתך אני מניח שהייתי עושה הרבה כסף. אכן הסוד בבניית כושר גופני הוא היכולת להתמיד - המלצתי לך היא למצוא את הפעילות אותה אתה הכי אוהב, נסה להכניסה ללוח הזמנים שלך בין 2 ל 3 פעמים בשבוע( לא יותר מכך בשלב זה) בימים קבועים ושעות קבועות . עדכן אותי לאחר כחודש ימים ונמשיך משם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה