האם חטיף ברכה של חלבה ללא סוכר סך 90 קלוריות משמי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/10/2014 | 16:23 | מאת: עוזיאל אילנית

אני אוכלת כל בוקר לאחר הליכה על הליכוןחטיף חלבה בארכה ללא סוכר סך90 קלוריות האם זה משמין או כדאי לנסות חטיף של אנרגי סך 56 קל

אילנית שלום, ראשית, כדי להגדיר מזון אם הוא משמין או לא משמין, הרי שהאכילה שלו צריכה להיות חריגה מסך האנרגיה שאת אמורה לאכול באותו יום. שנית, לשאלתך, בחטיף החלבה, התרומה הקלורית של השומן גדולה יותר ביחס ליתר רכיבי התזונה, בעוד שדווקא לאחר הפעילות ההעדפה לפחמימה וחלבון, ולכן כדאי אולי לבחור באפשרויות אחרות, למשל פרוסת לחם עם גבינה או יוגורט (אפשר ביחד עם פרי קטן) שהם עדיין במסגרת ה-100 קק"ל של אותו חטיף. שבת שלום וחג שמח, אילנית

11/10/2014 | 08:05 | מאת: עוזיאל אילנית

מה הכוונה לגרעון קלורי ? כיצד אני יכולה לדעת כמה קלוריות אני צוברת ביום אם בבוקר זה חטיף אנרגיה עד 90קל וצהרים מנת בשר +ירק מבושל וסלט ירקות ואחה"צ 2 פריכיות עם גבינה חצי אחוז ופלפל אדום או יוגורט וביניים שלגון דיאטטי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה