הליכה על הליכון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/10/2014 | 17:54 | מאת: עוזיאל אילנית

אני הולכת על הליכון כל יום במשך 35 דקות במהירות 6-8 קמ"ש ובנוסף עושה פילאטיס מתוכנית הטלויזיה כ-25 דקות ובערב עיצוב חיטוב בסטודיו האם זה מעט מדי

אילנית שלום, אימון נגזר ממטרה לכן חשוב שתגדירי את מטרתך במדויק, הורדת משקל/ שיפור כושר אירובי... פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

07/10/2014 | 16:08 | מאת: עוזיאל אילנית

לגבי שיפור כושר גופני וכן הורדה במשקל

אילנית שלום, בכדי לרדת במשקל יש להיות בגרעון קלורי, מומלץ לעשות זאת בשילוב של פעילות גופנית ותכנית תזונה, הדגש בהתייחס לפרמטר זה צריך להיות בתזונה כלומר עליך להיות בתכנית תזונה תואמת, ללא תכנית תזונה הסיכוי לרדת במשקל קטן. לגבי שיפור הכושר הגופני - תדירות ההליכה שאת עושה, משכה וגם הקצב בהחלט טובים, כך גם לגבי "עיצוב וחיטוב". אני אישית מעדיף אימוני כוח (משקולות) העשויים לשפר את חוזקך, לשמר מסת עצם ושריר ובאופן כללי לשפר את יכולות הגוף. אבל גם מה שאת עושה כרגע טוב. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה