דיאטה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/10/2014 | 15:01 | מאת: שימרית

שלום אני בת 24 שוקלתמ 63.5 גובה 161 ס"מ. התחלתי אתמול דיאטה ואני רוצה להתייעץ לגביי התפריט שבחרתי 08:00 חטיף אנרגיה 10:30 2 פירות 13:00 מנת חלבון + ירקות + מרק 17:00 עוגיה + קפה הליכה של שעה 19:00 פרי האם זהו תפריט מאוזן ?

שימרית שלום, התפריט אותו את מתארת אינו מאוזן, הוא חסר בעיקר בחלבון ואנרגיה. ממליצה לך לפנות לדיאטנ/ית כדי לבנות ביחד תוכנית תזונתית שתתאים למטרותיך (גם אם את לא מעוניינת להיות במעקב תזונתי מטעמים כאלה ואחרים, עדיין, מאוד כדאי שיהיה זה איש מקצוע שיעזור לך, כדי לייצר ירידה איכותית בריקמת השומן ללא פגיעה בגוף). חג שמח ושבת טובה, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה