להתאמן בקבוצה או לבד?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/09/2014 | 14:59 | מאת: מתאמנת אחרי לידה

היי, אשמח לדעת מה אתם חושבים על אימונים בקבוצות? כי אני מנסה לרזות לבד אחרי לידה ולא ממש הולך לי, 2 חברות שלי הולכות לסטודיו סי יחד והן מספרות לי רק דברים טובים, לא הייתי בטוחה אם זה סתם כדי להביא אותי גם לשם או כי זה באמת יכול להוציא תוצאות כשעובדות ביחד.. כל תשובה תעזור לי! :)

שלום, חשוב להבין שהמפתח להורדת משקל נמצא בתזונה ולא באימון הגופני, ברור שהנוסחה המנצחת היא שילוב של פעילות גופנית ותזונה, אך לתזונה חשיבות רבה יותר בהתייחס להורדת משקל. לכן מההיבט הזה לא משנה אם מדובר באימון קבוצתי או לבד. עם זאת יש להתייחס גם להיבט המנטלי ולבחור את סוג הפעילות בו תצליחי להתמיד, לכן בחירתך בין לבד או לקבוצה צריכה להיגזר מהיבט זה ורק את יכולה לענות על כך. אני אישית חסיד של חדרי כושר מהסיבה הפשוטה שבחדר כושר ניתן גם לבצע שעורים במגוון שונה וגם לשלב אימוני כוח שהם לא פחות חשובים, גם לבד וגם בקבוצות... בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה