אימון כוח לרגליים בשילוב אימוני חצי מרתון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/09/2014 | 20:13 | מאת: tomer

שלום רב אני מתאמן ותיק בחדר כושר ובזמן האחרון החלטתי לרוץ חצי מרתון בדצמבר. כרגע אני עושה תכנית AB בחדר הכושר ומשלב אימוני ריצה למרחקים בינוניים עד ארוכים. יוצא לי פחות או יותר להתאמן כל יום, ריצה או כוח. האם לגיטימי להפחית את העבודה על הרגליים לפעם אחת בלבד במהלך השבוע ובכך להמנע מעומס יתר? או שמא זה ייצור תגובה הפוכה שתניב לחץ על המפרקים והברכיים בגלל המשקל הגדול יחסית של פלג הגוף העליון? תודה תומר

תומר שלום, בהחלט ניתן להפחית את תדירות אימוני הרגליים ללא חשש. עם זאת ניתן גם לשנות את אופי אימוני הרגליים לתרגילי סבולת /יציבות, המתאימים לרצים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה