אימון בוקר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/09/2014 | 20:34 | מאת: שואלת

שלום, אני בדר"כ מתאמנת בחדר כושר בערב (אירובי + משקולות), אולם לעיתים יוצא שנאלצת להגיע בבוקר. רציתי לדעת האם יש הבדל בין אימון בוקר לערב? האם אימון בוקר פחות איכותי? קראתי שאולי בבוקר אימון יהיה פחות איכותי מבחינת הכח והיכולת שיש לי לעומת הערב, ויתכן שאלה יהיו נמוכים יותר בבוקר. איני מתכוונת לעניין הזה, מפני שלפעמים בבוקר אני מרגישה שיש לי יותר כוח מבערב ולפעמים בערב יותר מהבוקר. מה שאני מתכוונת הוא מבחינת חיטוב והתחזקות הגוף. בערב אני מרגישה שהאימון יותר טוב לא מבחינת הכוח שלי, אלא שעשיתי משהו. בבוקר אני מרגישה שהאימון היה לשווא. מרגישה את זה ממש בגוף, לא יודעת להסביר את התחושה. אולי בגלל שבערב אחר כך אני הולכת לישון... בכל אופן, איני יודעת אם זו תחושה שלי בלבד או שאכן בערב האימון יותר אפקטיבי. האם אימון בוקר הוא בזבוז זמן והאם אימוני בוקר ימנעו חיטוב הגוף?

שלום, אתחיל מהסוף. אימון בוקר - חד משמעית אינו בזבוז זמן הוא שווה בערכו לכל שעה אחרת בה יבוצע. ישנם מספר הבדלים בין אימון בוקר לערב הנובעים "משעון ביולוגי" של כל אחד מאתנו ובדרך כלל בבוקר יש צורך בחימום מעט ארוך יותר בהשוואה לערב. מעבר לכך אין שום הבדל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה