הליכה על ההליכון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/09/2014 | 16:26 | מאת: אילנה

שלום, אני בת 27 שוקלת 63 קילו והולכת כל יום שעה על ההחיכון במהירות 7.0 . רציתי לשאול האם פעילות כזו מזיקה לברכיים והאם עדיף לעשות אותה יום כן יום לא? כחלק מתהליך הרזיה

אילנה שלום, פעילות גופנית באופן כללי (כולל הליכה) מועילות למפרקי הגוף כולל לברכיים. חוסר פעילות הוא המזיק ויוצר תהליכי ניוון. לשאלתך הספציפית הליכה יומית למשך שעה אכן טובה. לגבי קצב ההליכה - חשוב לזהות שמהירות 7 אינה גורמת לשינוי סגנון ההליכה שלך, חשוב שסגנון ההליכה יהיה יציב וחלק. ממליץ לשלב גם אימוני כוח. בהצלחה אורי

06/10/2014 | 13:12 | מאת: אילנה

תודה על התשובה, בזמן האחרון שמתי לב שאכן 7.0 קצת מקשה על קצב ההליכה שלי על ההליכון. התחלתי ללכת בקצב 6.6 אבל אני חוששבת שקצב הירידה במשקל ושריפת הקלוריות תרד. האם ההבדל בין קצב המהירות הוא גדול ומשמעותי למי שמעוניינת לשלב את ההליכה כחלק מירידה במשקל ? תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה