איך מורידים נפח משריר בידיים?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/09/2014 | 22:24 | מאת: שני

שלום אני בת 14 שוקלת 50 קילו ואני מטר47-50 (אני פשוט לא סגורה על זה)אני ממש קצת מלאה ויש לי שריר בידיים והוא די גדול יחסית לבנות אחרות והוא לא מתאים לי לגוף והוא מרחיב לי את הגודל של היד מהכתף עד המרפק ואני רוצה להוריד את הנפח שלו איך אני מורידה ?

שני שלום, ראשית יש צורך לזהות אם באמת מדובר בשריר או שזה הצטברות שומן באזור זה. כך או כך ממליץ שתתייעצי עם מאמן כושר ותזונאי באזור מגוריך והם יוכלו לכוונך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה