חומציות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/09/2014 | 14:12 | מאת: ש

שלום. אני נוהגת לשתות מים עם מיץ מחצי לימון 3 פעמים ביום כי הבנתי שזה בריא. אני מבקשת להבין מה היתרון בסביבה החומצית שנוצרת בגוף במצב זה.

ש שלום, אין עדויות ברשומות הרפואה הקונבנציונליות ליתרון בריאותי מיוחד לשתיית מים עם לימון 3 פעמים ביום, לכל היותר אפשר להגיד כי שתיית המים על בטן ריקה בבוקר מעוררת את פעילות המעיים, אבל באותה מידה יכלה פעילותן להתעורר גם משתייה של מים עם מלח. לגבי החומציות, היא אינה נוצרת בגוף, שכן המים הללו יגיעו דרך הושט לקיבה שהיא חומצית עוד יותר מהמים עם הלימון וכשימשיכו הלאה למעי, כבר תשתנה החומציות ותהפוך דווקא בסיסית יותר, כך שאין שום משמעות על הגוף גם מן הבחינה הזו, הרבה בריאות ושנה טובה, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה