מרק ירקות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/09/2014 | 10:21 | מאת: מיטלוש

היי אני אחרי לידה והתחלתי דיאטה השבוע אשר כוללת ריצה בשעות הערב .כאשר אני חוזרת מהריצה אני אוכלת מרק ירקות כי נאמר שזה דיאטטי ודיי ממלא . אני שמה מגוון ירקות דלי קלוריות כגון קישוא גמבה סלרי פטריות בשביל לתבל אני נוהגת לשים כפית חוויאג וכפית מרק עוף . כאשר אני מתעוררת בבוקר יום למחרת המשקל מראה לי ששמנתי בלילה קרוב לחצי קילו :-S וזה כבר קרה שבוע שעבר. האם אני עושה משהו לא נכון ? או שזה בגלל הנוזלים? אני רוצה להמשיך לאכול מרק אך לא רוצה להרוס את הדיאטה .תודה

מיטל שלום, כדי להוסיף בריקמת השומן בין לילה (כלומר להשמין) עלייך להיות בעודף קלורי של לפחות 3500 קק"ל, מה שלא הגיוני שקרה. סבירות גדולה שמדובר בהצטברות נוזלים זמנית ובטוח שאם תשמיני זה לא יהיה ממרק ירקות בלילה. הרבה הצלחה ושנה טובה, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה