גובה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/09/2014 | 12:55 | מאת: רוני

אני עוד שלושה חודשים בת 17, גובהי 1.65 , אמא שלי 1.71 ואבא שלי 1.82. האם יש לי סיכויים לגבוה ביותר מ1-2 סמ? והאם יש דרכים להאיץ את זה (הכוונה אם יש תרגילים/תזונה מסויימת שרוב הסיכויים תראה תוצאות בהתאם למצב שלי או רק בגדר המלצה?) והפעילות הספורטיבית שאני עושה היא לרקוד (באופן אינטנסיבי, כל יום בשבוע). בכל מקרה אם יש ספורט מסויים שעשוי לעזור הייתי רוצה להתחיל.

רוני שלום, אין אפשרות להעלות גובה, לא ע"י תרגול ולא ע"י תזונה. הדרך היחידה ( גם לא תמיד) היא באמצעות הורמונים, זאת כמובן בהתייעצות רופא. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה