נשימות בשחייה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/09/2014 | 22:31 | מאת: לילי

שלום, רציתי לדעת, אני שוחה מיידי בוקר בערך 15-20 דקות בסגנון חזה אך ללא הכנסת הראש למים...האם זה יכול לפגוע בגב והאם יש לזה בכלל השפעה חיובית על הגוף? אני שוחה לאחר אימון כושר של הליכה ואימון כוח... יש לי עודף משקל 30 קילו תודה!

לילי שלום, שחיית חזה כשהראש מחוץ למים אכן עלולה ליצור עומס על חוליות הצוואר. ממליץ להמיר סגנון זה לחתירה / חתירת גב. אם מטרתך העיקרית היא הורדת משקל אזי ממליץ להוסיף הליכה במקום שחייה. חשוב לזכור שהנוסחה המנצחת להורדת משקל היא שילוב של פעילות גופנית ותזונה נכונה - כאשר לתזונה משקל רב יותר, לכן הפוקוס צריך להיות בה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה