גובה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/08/2014 | 19:13 | מאת: דניאל

שלום רציתי לדעת מה טווח הגובה הסופי שלי ...אני בן 15.4 הגובה שלי הוא 1.89 הגובה של אבא שלי 2.00 ושל אמא שלי 1.65 והאם יש מזון מסויים שיכול לתת לי את רוב הפוטנציאל לגבוה וגם אם כדורסל באופן שאני משחק 3-4 פעמים בשבוע זה מגביה ...תודה

דניאל שלום, לא ניתן לענות על כך. אתה יכול לבצע בדיקה (צילום כף יד ) העשויה לתת חיזוי לכך. כדורסל אינו מגיבה וגם לא תזונה , עם זאת מחסור בערכים תזונתיים, מחסור בשעות שינה, עלול לפגוע. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה