אימוני בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/08/2014 | 15:29 | מאת: מיה

שלום, ילדתי לפני שבעה חודשים בלידה רגילה. לאחרונה התחלתי להתאמן מתוך רצון לחזק את הגוף להתחטב ולחזור לגוף שלי. בכמה ימים האחרונים אני מבצעת סדרות של תרגילי בטן. בד"כ 3-4 סוגי תרגילים שכל אחד מהם מבוצע באזור החצי דקה, 3סטים מכל תרגיל. אני מרגישה את שרירי הבטן ואכן מתבצעת עבודה עליהם אך... מרגישה שהבטן במקום להכנס פנימה.. יוצאת החוצה. למה זה קורה?

מיה שלום, קשה לענות מבלי לראות במה מדובר. בגדול ממליץ על תרגילים סטטיים כגון פלנקים ((גגלי בגוגל לראות התרגיל) , סוג תרגילים אלו מומלץ. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה