הורדת אחוזי שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/08/2014 | 21:16 | מאת: חיים

איך אני יכול לשרוף שומן במקביל להעלאה במסת השריר, איך זה יתכן מבחינה פיזיולוגית, הרי הגוף יכול לשרוף פחמימה,חלבון,שריר, בעדיפות לפני שריפת השומן, אם כך איך אגרום לו לשרוף שומנים במהלך תקופת העלייה במסת השריר. אני שואל בגלל שאני שואף להוריד אחוזי שומן בתקופת אימוני הכוח שלי

חיים שלום, לא ניתן בו זמנית גם להפחית % שומן וגם להעלות מסת שריר . לכן יש תקופת חיטוב = הורדת % שומן. ולאחריה תקופת עיצוב = העלאת מסת שריר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה