הורדה של 5 קילוגרמים וחיטוב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/08/2014 | 14:09 | מאת: אלי

אני מתאמן כבר קרוב לשנתיים שוקל 75 קילוגרמים עליי להשיל 5 קילוגרמים , עד ה 1.10.14 וזאת כי אני מתכוון לגשת לתחרות פיתוח גוף , כשאני עומד על משקל של 70 קילו אחוזי השומן בגוף שלי הם בסביבות ה-7% לכן עליי להשיל את ה-5 קילו הנותרים . מה היא הדרך האופטימלית להסרה של המשקל , חשוב לציין כי כבר עברתי 3 פעמים '''' דיאטות כסאח'''' , בתפריט דל מאוד שהניב ירידה גדולה במשקל . אני חייב להשיל את ה5 קילוגרמים האלה בחודשיים . התפריט שלי כעת הוא ארוחה אחת מרכזית ביום שתכיל בשר או עוף , אורז או תפוח אדמה , ולחם בכמות מוגבלת רק בארוחת הצהריים שהיא המרכזית . בבוקר אני אוכל חטיף אנרגיה של fitness , ושותה כוס חלב , ובערב סלט גדול ועשיר (5 צבעים ) ויוגורט יופלה פרוביוטי דל שומן . חשוב לציין כי בשיטה הזו השלתי 5 קילוגרמים בחודש ולא הייתה כל פגיעה בשריר או בכל דבר אחר , ועוד שאלה האם השריר יכול לגדול עם אחוזי שומן פחותים ?

אלי שלום, עליך להתייעץ עם תזונאי ספורט. בהצלחה אורי

05/09/2014 | 23:11 | מאת: אילנית סנאנס ב

אלי שלום, אכן מדובר בדיאטה קשה מאוד שהאתגר בה הוא להגדיל את מסת השריר בלי להוסיף בשומן. קשה מאוד במסגרת פורום כזה לענות על השאלות שלך ובמקרה זה הייתי ממליצה על התייעצות עם דיאטן ספורט שעובד עם מפתחי גוף, אם תרצה אוכל להמליץ לך באופן פרטי בטלפון 0502260295, שבת טובה ושנה טובה אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה