משקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/08/2014 | 11:21 | מאת: ליאן

היי שמי ליאן אני בזמן האחרון אכלתי קצת יותר מהרגיל( יומיים שלושה ) ונשקלתי יומיים לאחר מכן ושקלתי 2-3 קילו יותג אבל לא עליתי באחוזי שומן ונשארתי 19.4 אני תמיד סביבות 19. יש לי התקפות של מתוקים בסופשים שתוקעים אותי במשקל ואפילו אני עולה מהם.. אני רצה 4 פעמים בשבוע שעה 8-9 קמ על מהירות 8.5-9 ו2 אימוני כוח הייתי שוקלת 52.5 ועליתי כרגע 55.9 האם זה הגיוני?

ליאן שלום, עליה של 2/3 ק"ג ביומיים מקורה אינה בשומן , או רק בשומן. יש לשער שבדיקת % השומן אינה מדויקת. ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה