פניה לחברי הפורום

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/08/2014 | 15:52 | מאת: שקד

שלום, שמי שקד ואני סטודנטית לניהול מערכות מידע במכללה האקדמית תל אביב יפו. בחרתי במסגרת סמינר בלימודים לבדוק את היקף השימוש בייעוץ רפואי מקוון בקרב גילאים שונים ואתם המדגם המושלם בשבילי! אני יודעת שהתשובה הראשונה היא לא אבל זה ממש קצר ובשבילי זה המון! אשמח מאוד אם תענו על השאלון המצורף (ממש 3 דקות). השאלון הוא אנונימי והנתונים הם לצורך סטטיסטיקה בלבד. המון תודה על שיתוף הפעולה! https://docs.google.com/forms/d/1mM0237PGZIMogXar8GqPRoeAKCQtt-T1DsuHhunlHmY/viewform?usp=send_form

שקד שלום, ראשית בהצלחה. שנית ממליץ להוסיף לשאלת ההשכלה סעיף נוסף : "השכלה על תיכונית לא אקדמאית" ישנם מקצועות רבים נכללים בקטגוריה זו. קורסי תכנות, חשמלאי מוסמך, וכמעט כל לימודי מקצועות... בנוסף' לשאלה: " במידה והשתמשת בייעוץ רפואי מקוון בעבר (פורומים, אתרים, ייעוץ דרך צ'ט), מהו להערתך תדירות השימוש באמצעים אלו ? *" ממליץ להוסיף פרמטר : " במידת הצורך" אני למשל פונה לייעוץ מקוון רק במידת הצורך וזה יכול להיות בין פעם לשנתיים או פעמיים בחודש. ברור לי שזה לא נותן מידע מדיד אבל... בכל מקרה עניתי בשמחה. בהצלחה אורי

24/08/2014 | 17:42 | מאת: שקד

שלום אורי, תודה רבה על המענה! מסכימה עם ההערות.. קצת קשה לקלוע בדיוק בכל השאלות, אקח את זה בחשבון בניתוח התוצאות.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה