אימוני משקל גוף ותזונה נכונה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/08/2014 | 01:41 | מאת: ברק

שלום אני מתאמן אימוני משקל גוף ויש דבר אחד שמטריד אותי-התזונה,אני לא יודע אם יכול להיווצר מצב שבו אני אהיה במאזן קלורי שלילי וכך תיגרם בעיה לגדילה שלי (אני כרגע בגיל ההתבגרות). דבר כזה יכול לקרות?...יש לי תזונה רגילה ונורמטיבית לאדם בגילי,יכול להיות שאני צריך לאכול יותר כדי להימנע ממאזן שלילי?..

ברק שלום, אימון נגזר ממטרה, לא ציינת מהי מטרתך. אני מנחש משאלתך שזה העלאת מסת שריר. ואכן ללא תזונה מתאימה יהיה קשה לעשות זאת בנוסף אימוני כנגד משקלן גוף מוגבלים ביכולת העלאת מסה. לכן ממליץ : 1. שתתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. 2. להתייעץ עם מאמן כושר באזור מגוריך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה