שאלה לגבי בניית שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/08/2014 | 15:53 | מאת: ניב

אני בן 26, שוחה מאז גיל 13 (כבר עוד מעט 14 שנה) בממוצע שלוש פעמים בשבוע. בקייצים אפילו כל יום. הBMI שלי 18.08 וזה גנטי כי כל המשפחה שלנו רזים. במידה ואני אאעריך את אימוני השחייה (מ-25 דקות כיום ל-45 למשל) ובנוסף אפתח מודעות יותר גבוהה לרעב ושובע ובעצם אוכל כמות רבה יותר כל יום, האם אני יכול לצפות כעבור תקופה של מס' שבועות/חודש או יותר לשרירים מעט יותר מפותחים (גם ללא חדר כושר)? ואם כן, האם התהליך יתגבר עוד יותר במידה ואתמיד גם בחודשים שלאחר מכן? תודה

19/08/2014 | 15:54 | מאת: ניב

ניב שלום, לצערי לא. בכדי להעלות מסת שריר יש להקפיד על 3 עקרונות: 1. אימוני כוח תואמים 2. תזונה מתאימה במאזן קלורי חיובי וכמות חלבון מתאימה 3. מנוחה מתאימה בין אימונים. שחייה זו פעילות אירובית ולכן אינה מעלה מסת שריר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה