תוכנת מעקב אימונים בחדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/08/2014 | 17:08 | מאת: אבי_ר

שלום אני מחפש אפלקציה \ תוכנה שתאפשר לי לעקוב אחרי האימונים שלי בעיקר בחדר כושר. כשאני הולך או רץ בחוץ יש לטלפון אין ספור אפליקציות שיודעות לעקוב אחרי הפעילות שלי אבל כשאני בחדר כושר זו בעיה. לא מצאתי אפליקציה שמקליטה אוטומטית את הפעילות שלי (לא מבין למה אין). השאלה במה כדי להשתמש שיעקוב אחרי האימונים שלי ולא יכביד עלי בעידכונים אין סופיים. תודה אבי

אבי שלום, איני מכיר תוכנות / אפליקציות רבות בנושא ( מה גם שאיני חסיד שלהם) יחד עם זאת לאחרונה ראיתי אפליקציה המתחברת למד צעדים שהוא מולבש כצמיד ומעביר את המידע באמצעות האפליקציה איני זוכר את שמו נסה לגגל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה