הליכות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/08/2014 | 08:49 | מאת: איילה

היי, אני בת 20, שוקלת 56 והגובה הוא 1.55, אינני מרוצה מהמשקל ומאחר ואני בצבא,אין לי זמן לעשות פעילות גופנית (אני ביומיות עד מאוחר) לכן במקום לנסוע באוטובוס, אני הולכת מהבסיס הביתה ברגל, ההליכה אורכת כ40 דקות, משתדלת ללכת כל השבוע או לפחות 3 ימים בשבוע,זהו כבר השבוע השלישי שאני הולכץ ורציתי לשאול מתי אראה תוצאות והאם ניתן לרדת כך במשקל?

איילה שלום, הליכה זו בהחלט פעילות מועילה, אבל בכדי לרדת במשקל יש להיות בגרעון קלורי, המפתח לכך הוא בתכנית תזונה, ללא תכנית תזונה הסיכוי לרדת קלוש. ממליץ שתתייעצי עם תזונאי/ת שיבנו לך תכנית תזונה. שילוב של הליכה ותכנית תזונה יצור את הנוסחה המנצחת להורדת משקל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה