מנוחה לאחר אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/07/2014 | 13:48 | מאת: yaniv66

היי, אני מתאמן באוםן סדיר בחדר כושר, עושה יום אימון כח, יום ריצה, האם בהגדרת ה"מנוחה" שהגוף צריך לאחר אימון כח אפשרי לרוץ ביום שאחרי. תודה

01/08/2014 | 18:58 | מאת: משה אונגר

כן. בריצה מופעלים העיקר הסיבים האדומים ואין השפעה לרעה על התאוששות הסיבים הלבנים.

יניב שלום, בעקרון ניתן, אבל זה מאד תלוי בעצימות האימונים כל שעצימות האימון גבוהה יותר כך יהיה צורך במנוחה ארוכה יותר. לא ציינת באיזו עצימות אתה עושה את אימוני הכוח והריצה. בנוסף חשוב להגדיר במדויק את מטרתך ובמה אתה מעדיף להתמקד : ריצה/ כוח או שאין העדפה. פרט יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

03/08/2014 | 15:29 | מאת: yaniv66

היי אורי, המטרה שלי היא חיטוב הגוף, אני שוקל 78 ק"ג גובה 1.72 מתאמן אימון כח 4 פעמים בשבוע (ממש משתדל) ופעמיים בשבוע רץ במשך 40 דקות. תודה רבה, יניב.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה