500 squates

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/07/2014 | 11:52 | מאת: אני

האם 500 squates זה נחשב התעמלות בגדר של סיבולת לב ריאה או עיצוב? זה לצורך ירידה במשקל ועוד שאלה - עשיתי 500 סקוואטים כאלה במשך 20 דקות אבל לא עשיתי עוד תרגילים בנוסף לזה? האם זה נחשב כשיעור וזה בסדר?

שלום, מדובר בסבולת לב ריאה. בכדי לרדת במשקל יש להיות בגרעון קלורי זה המפתח, ולכן מומלץ להיצמד לתכנית תזונה רצוי בייעוץ מקצועי של תזונאי/ת. למה החלטת ללכת על 500 סקוואטים ולא למשל הליכה או ריצה? בהצלחה אורי

03/08/2014 | 13:42 | מאת: אני

הליכה או ריצה בחוץ כרגע לא באים בחשבון בגלל המצב. מנוי בחדר כושר לא רלוונטי. מצאתי סרטון באינטרנט של מורה לספורט שעושה את 500 סקווטים. האם 20 דקות כאלה נחשבות כשיעור?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה