מה עדיף אופניים או ריצה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/07/2014 | 18:38 | מאת: חיים

בחודשים האחרונים עליתי הרבה במשקל אני רוצה להתחיל לעשות כושר באופן קבוע אני מתלבט בין אופניים לריצה אני רוצה משהו יעיל ומשהו שאוכל להחזיק בו הרבה זמן אין לי כסף וזמן לחדר כושר מה אומרים?

חיים שלום, כאשר המטרה המוגדרת היא הורדת משקל חשוב להבין שהמפתח זו תכנית תזונה, נכון שהנוסחה המנצחת היא שילוב של פעילות גופנית אבל לתזונה תוך דגש על גרעון קלורי משקל רב יותר. לשאלתך- ממליץ לשלב בין אופניים לריצה. לריצה יתרון מההיבט האירובי אך עלול לחשוף אותך לפציעות ולכן שילוב הינו פתרון יעיל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה