משקולות או מתח

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/07/2014 | 08:54 | מאת: טלי

שלום. בני בן 15 החל בשמירה על המשקל שזה כולל תזונה וכושר. רוב היום הוא נמצא בישיבה.אז נותר לו זמן רק בערב. הוא החל לעשות כפיפות בטן,קפיצה על חבל. הוא רוצה לשלב גם אימוני כח. הליכה לא שייך בגלל חוסר זמן. הוא רצה לקנות 2 משקולות 2 קילו כל אחת. בחנות המליצו לו על מוט ששמים במשקוף הדלת שזה עדיף מאשר כל פעם להגדיל את משקל המשקולות יש להבהיר כי אינו מעוניין בפיתוח גוף רק מעט שריר. מה דעתך?

טלי שלום, מתח ומשקולות הם רק כלים לאימון גופני, יש עוד רבים. צריך גם ידע, לכן ממליץ בחום שיצטרף לחדר כושר שם יוכלו ללמדו ביצוע נכון של תרגילים. לשאלתך משקולות מכסים רק חלק מהתרגילים ולכן יש הגיון לרכוש משקולות וגם מתח. אם צריך לבחור מבין שניהם - מתח. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה