משקולות עם HIIT

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/07/2014 | 14:31 | מאת: שחר

שלום אורי! מתאמן כבר 4 שנים 4 פעמים בשבוע שילוב של ספליט ו-FBW.מקפיד על מנוחה של 48 שעות בין קבוצות השרירים השונות. שילבתי HIIT ביומיים הנותרים 25 דקות בכדי לשרוף שומן וחיזוק\חיטוב בטן... יוצא שיש לי יום אחד מנוחה ומרגיש מצוין בהחלט! האם ה-HIIT פוגע בשיקום השריר לאחר אימון? תודה מראש!

שחר שלום, קשה לענות במדויק מאחר וישנם פרמטרים נוספים כגון תזונה, רמת עצימות אימוני הכוח... כן בהחלט יכול להיות שתהיה פחיתה בהתאוששות אבל, לפי תיאורך ובהנחה שאכן אתה מקפיד על מנוחות ותזונתך טובה אני חושב שאתה יכול להמשיך במתכונת זו אך עליך להקשיב היטב לגופך לוודא שאינך נכנס לעייפות יתר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה