שחיית חתירה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/07/2014 | 09:47 | מאת: אליעזר

שלום רב, לאילו מערכות, איברים וחלקים אחרים בגוף תורמת (ובאיזו מידה, אם בכלל) שחייה בסגנון חתירה, והאם תרומה זו שונה לעומת סגנון גב וחזה? בברכה, אליעזר

אליעזר שלום, שחייה היא פעילות אירובית וככזו כל הסגנונות יועילו. לגבי הבדלים בין סגנונות, ההבדל יהיה בתנועה , אני אישית מעדיף את סגנון החתירה וחתירת גב על חזה בעיקר בגלל שסגנון חזה בעייתי לאזור הצוואר. כל שאר ההבדלים יהיו בהפעלה שונה של שרירים. בהצלחה אורי

16/07/2014 | 00:21 | מאת: אליעזר

אורי שלום, האם שחיית חזה בעייתית גם כאשר אני לא מרגיש שום בעיה באזור הצוואר, למרות שאני שוחה שנים רבות בסגנון חזה (בנוסף לסגנון גב וחתירה), או שהיא בעייתית רק למי שמרגיש את הבעיה? בברכה, אליעזר

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה