תוסף קריאטין

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/07/2014 | 19:41 | מאת: מאור

התחלתי להתאמן ליפני כשלושה חודשים, אני עובד על עליה במסת שריר, אני צורך אבקת חלבון גיינר עכשיו חשוב לי מאוד לדעת כמה צריכה של קריאטין אני אמור לצרוך. אם זה קשור במישקלים אז אני שוקל 70.

מאור שלום, ההחלטה אם להוסיף גיינר תלוי בסך הצריכה היומית שלך ללא הגיינר, יש לשים לב שצריכה עודפת של אנרגיה, עלולה להביא לעלייה במסת שומן ולאו דווקא שריר. לגבי קריאטין, הכמות המקובלת היא כ- 2-5 גר' ליום, רצוי לחלק בין לפני לאחרי אימון. חשוב להקפיד על שתייה מרובה, שכן הוא עלול לגרום להתייבשות, כמו כן יש לוודא עם רופא מטפל שאין בעיה בריאותית המונעת לקיחת התוסף. בהצלחה, אילנית

14/07/2014 | 15:47 | מאת: משה אונגר

התבלבת. 5 גר קריאטין זאת הכמות לכל משקל הגוף, לא לק"ג אחד. כדאי שתתקני לפני שהשואל ייקח כמות אסטרונומית של קריאטין (לא שהוא יוכל לממן את זה לאורך זמן...)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה