מחטב חם!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/07/2014 | 23:36 | מאת: אלונה

האם ה-Hot Shaper באמת יעיל לשיטוח הבטן והצרת היקפים או שזה סתם ניצול ציני של נשים? לפרק ריקמות שומן ע"י הזעה והעלאת החום? או שאולי אישה נראת יותר מחוטבת שהיא לובשת את האביזר הלוחץ הזה? מצאתי רק אתר ישראלי אחד שמוכר את המכנסיים האלה ושום כתבה באיזשהו אתר ישראלי אז אולי זה באמל לא מוצר רציני.

אלונה שלום, איני מכיר את Hot Shaper , אבל איני מכיר שום מכשיר / בגד... שמפרק שומן. הזעה היא בסך הכול תגובת הגוף לחום ומטרתה לצנן את הגוף (בתהליך אידויה) ולכן אין שום קשר בין הזעה לשרפת שומן. הדרך היחידה להורדת % שומן מהגוף (מדעית) היא ביצירת גרעון קלורי, זאת יש לעשות בשילוב של תזונה נכונה ופעילות גופנית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה