עליה במסת שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/07/2014 | 21:20 | מאת: ב

שלום אני מתאמן בעצמי בבית אימוני כוח להעלאת מסת השריר. אני די רזה ביסודי. מתאמן כבר חודשיים. בחודש האחרון אני עולה בממוצע קילו בשבוע ואחוזי השומן נשארים 14% (מ-64 ל-68 בחודש עם אותם אחוזים ביחס למשקל). אני מאמין שזאת עליה יפה ודי נקייה במסה ומרוצה מהתוצאות. אני מקפיד לאכול היטב ולאכול הרבה חלבון כל יום (ושותה הרבה נוזלים). רציתי לשאול אם הקצב שלי נחשב טוב ואם לא איך אולי אני יכול להעלות את הקצב. אני מתאמן פעם ביומיים-שלושה לפי תחושת הגוף (לאחר שמרגיש שנחתי מספיק). תודה רבה

שלום, בהנחה שהמדידות אכן מדויקות, אז כן זה קצב מצוין. יחד עם זאת ממליץ שתתייעץ עם תזונאי/ת ספורט ועם מאמן כושר באזור מגוריך. חשוב להבין שהיכולת להתקדם באימונים בבית די מוגבלת זאת בהנחה שאין לך ציוד המאפשר משקלים גבוהים. לכן כאשר תתקע בהתקדמות - ואתה תגיע לכך ממליץ לשקול הצטרפות לחדר כושר. בהצלחה אורי

05/07/2014 | 11:50 | מאת: ב

תודה רבה על התשובה. אכן ראיתי לאחרונה שאני פחות מצליח לאתגר את עצמי בבית ושוקל להצטרף לחדר כושר. תודה על ההכוונה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה