התייעצות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/04/2014 | 14:13 | מאת: נאור

אני רוצה להתאמן ולחטב את הגוף אחרי הרבה שנים שלא התאמנתי כמובן לחזור לכושר גופני השאלה היא האם מותר לי להתאמן במכשירים ? אני שואל כיוון שעברתי ניתוח בעמוד השדרה היה לי עקמת .עדיין יש לי קצת עקמת לא יכלו לסדר את הכל אבל סידרו את רובה ואני ברוך השם 5 שנים אחרי והגיע הזמן שנחזור להתאמן ולחטב את הגוף קצת אשמח עם תחזירו לי תשובה תודה רבה לכם

נאור שלום, בגדול כן בהחלט. יחד עם זאת ממליץ שתתיעץ עם פיזיוטרפיסט מנוסה שיכוון אותך לגבי סוגי תרגילים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה