פעילות גופית מאומצת בשילוב raw food

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/04/2014 | 20:37 | מאת: מאור

שלום , מחפש למצוא מידע מקצועי או גורם מקצועי אשר יכול לתרום לי מידע או לייעץ לי בנוגע לשילוב בין תזונת raw food לפעילות גופנית מאומצת ( חצי מרתון / מרתון ) אבקש לקבל רק תגובות מקדמות בנושא

מאור שלום, הפנתי לפורום הדיאטנים שלנו שגם מתעסקים בתזונת ספורטאים, אולי אמצא שם מישהו שיכול לעזור לך, אילנית

הי מאור, אנא פנה אלי לטלפון 050-2260295, ואמשח לתת לך פרטים של איש מקצוע מצויין שעובד עם טבעונים ואוכלי תזונת RAW FOOD אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה