שאלה בקשר לתוספים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/04/2014 | 18:04 | מאת: משה

יש בעיה בלהשתמש באבקה לעלייה במשקל ? זה יכול להזיק לגוף? השימוש הוא לפי הוראות שימוש שרשום : שביום אימון פעמיים ביום , וביום שלא מתאמנים פעם ביום לקחת. איכשהו יש עם השילוב הזה של אימונים עם התוסף תזונה הזה בעיה ?אשמח לתשובה מפורטת.תודה מראש

משה שלום, הרעיון בגיינרים (אבקות לעלייה במשקל) הוא לעזור לך להוסיף כמות אנרגיה וחלבון באותם מצבים בהם אתה לא מסוגל לענות על הצרכים אמצעות האוכל בלבד. מכאן שהתשובה לשאלה שלך תלויה בכמות האוכל אותה אתה אוכל מול ההוצאה האנרגתית שלך והמטרות שלך. לגבי אימונים ותוספי תזונה, אתה צריך להיות יותר מפורט, על אלו תוספים אתה מדבר. חג שמח, אילנית

19/04/2014 | 23:31 | מאת: משה

תוסף גיינר של חברת פרובדי יחס חלבון פחמימה 1:4 לטובת הפחמימות.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה