איך הAB שבניתי?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/04/2014 | 23:20 | מאת: אולג

A- חזה ,כתפיים יד אחורית חזה: לחיצת חזה מוט אולימפי 9X3 לחיצת חזה עם משקולות יד 12X4 פרפר עם משקולות יד 10X3 כתפיים: לחיצת כתפיים מוט אולימפי 8X4 לחיצת כתפיים משקולות יד 6X3 הרחקה לצדדים 12X3 יד אחורית: לחיצת חזה אחיזה צרה מוט אולימפי 12X3 פשיטת מרפקים משקולות יד 12X4 B- רגליים, גב ויד קדמית רגליים: סקוואט מוט אולימפי 8X4 דדליפט מוט אולימפי 6X3 מכרעים מוט אולימפי 12X3 גב: מתח עם משקל 8X3 חתירה עם משקולות יד 12X3 חתירה עם מוט אולימפי (BENT OVER ROW)ו10X3 יד קדמית: כפיפת מרפקים מוט רגיל לא מעוקל 12X3 פטישים משקולות יד 10X3 כפיפות בטן בספת בטן 15X3 לא ציינתי את המשקלים כי אני לא חושב שיש צורך, רק את התכנית. תודה.

אולג שלום, בגדול התכנית טובה. אישית אוהב פחות סטים בתרגילי חזה- לכיוון של 6-8 לא יותר. כך גם לגבי רגליים ובוודאי ליד קדמית / אחורית שם הייתי הולך לכיוון של 4 סטים. כמובן שזה מחייב עצימות גבוהה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה